16/11/2016

Mijn belofte aan u

De Uitrit4 belofte: advies dat werkt, en niets anders!

U heeft niets aan een bureau dat dikke boeken schrijft, maar niets garandeert? Dat begrijp ik. U zoekt immers geen vulling voor uw boekenkast. Maar wel een betaalbare en werkbare oplossing die resultaat oplevert.

Daarom deze 5 beloftes:

De Uitrit4 belofte

Geen dikke boeken, maar resultaat op het terrein!

    1. Dikke boeken kosten veel, maar leveren niets op. Uitrit4 zorgt ervoor dat u resultaat ziet op het terrein.
    2. Uw tevredenheid is mijn doel. U heeft mijn advies gevolgd maar uw probleem is niet geheel opgelost? Dan zoek ik met u verder naar wat er mis ging en hoe het beter kan.
    3. Kiest u voor een abonnementsformule, dan is de uurtijd ook echt voor u gereserveerd. U krijgt dus niet alleen een scherpe prijs zonder risico, maar ook de snelst mogelijke service. Afspraak is afspraak.
    4. Uw bedrijfsinformatie is veilig bij mij. Bij het beëindigen van een opdracht ontvangt u, op vraag, alle documenten die u me bezorgde gewoon terug.
    5. Ik hou van koplopers in mobiliteitsbeleid. Organisaties die ervan overtuigd zijn dat dingen beter en anders kunnen dan hoe we het nu doen. Daarom deel ik mijn kennis, ervaring en kunde met mijn koploper klanten. Zonder voorbehoud. Zodat u met uw mobiliteitsbeleid een nog grotere impact kan gaan hebben.