Uitrit4 neemt een doorstart

logo Uitrit4Na een jaar gewerkt te hebben als mobiliteitscoördinator bij Colruyt Group, pik ik met Uitrit4 de draad terug op waar die gebleven was.

Nu ja, niet volledig op dezelfde plek.

Het aanbod blijft op hoofdlijnen hetzelfde, maar de doelgroep is explicieter geworden: de dienstverlening is gericht op retailers met verkeerskwesties. De primaire dienst wordt hulp bij het verkrijgen van vergunningen met verkeersissues. Daarnaast blijft het oude aanbod rond opleiding, mobiliteitscoördinatie en strategisch advies behouden. Vertel het voort, zou ik zeggen!

De nieuwe site is intussen ook gelanceerd. Met daarop deze nieuwe blog. Die zal lijken op mijn vorige stukjes. Dwarsverbanden kijkend. Dwars door dingen heen kijkend. En soms ook wat wars van gebaande wegen. Zoals je het van me gewoon bent.

Ik vernieuw ook de mailinglijsten. Dus als je deze blog wil blijven lezen, schrijf dan even (opnieuw) in op de nieuwsbrief via de website. Zo ben je gelijk ook op de hoogte van interessant nieuws en onderzoek dat ik de afgelopen week ben tegengekomen. Dinsdagochtend mag je de update verwachten.

Suggesties, bugs of vragen? Of nood aan even bijpraten? Aarzel niet, het koffie-en-koekjes-ritueel heb ik gelukkig niet verleerd… en jullie ook niet, heb ik al gemerkt.

Tot volgende week!

Leave a Reply